Længere mod øst…

by

Grand Canyon var en overvældende oplevelse! Vi ankom lige før solnedgang, så første gang vi nogensinde lagde øjnene på det store åbne gab, havde solens lange stråler skabt et smukt billede af lys og skygge i hele dalen…ubeskriveligt…! Dagen efter hikede vi – En “gåtur” nedad i dalen og op igen. Det lyder måske simpelt, men det var det ikke. Det siger sig selv at det var flot! Meget flot.. og turen ned var da heller ikke hård på nogle måder, men da vi skulle op igen(!), må man sige at den begyndte at vise tænder haha!… Så et godt råd: Husk masser af vand, lad være med at hike LIGE mellem 12-15 og husk nu at du også skal gå OP igen(-;

Herefter gik turen til Monument Valley – Det Vilde Vesten! Mangen en film er blevet optaget her. Alt lige fra de første John Wayne film til “Back to the Furure 3”.

Fluks videre til Arches Nationalpark som er kendt for sine stenbuer, og “Hanging Rock”; En sten der balancerer på toppen af nogle andre… Hér valgte vi at se parken på ægte cowboy manér: På hesteryg! Vildeste oplevelse til dato! Ride på prærien som en ægte cowboy, kun med solnedgangen og stilheden som følgesvend.. udover hestene og hinanden naturligvis.. fantastisk!

Status lige nu: Vi befinder os i Boulder ved The Rocky Mountains, hvor vi i aften tager en mere civiliceret tur i byens gader. Her er nogle lokale bryggerier og en laaang gågade fyldt med butikker, gøglere og restauranter, smukt rammet ind ad grantræer og bjerge i baggrunden.

So long…

 

Skriv en kommentar